Gyermek és bababarát hotel

Gyermek és bababarát hotel

Szolgáltatásaink kisbabával, kisgyermekkel érkezőknek.

Gyermek és bababarát szolgáltatásaink:
- gyermek és bébiételek az étteremben
- etetőszék, előke, gyermek evőeszközök 
- kiságy, pótágy
- babafürdető kád
- wc ülőke 
- cumi melegítő
- bébiőr
- lázmérő
- játékok, színezők, könyvek „kicsiknek és nagyoknak”
- szabadtéri sportpálya
- lovas oktatás gyerekeknek, lovaskocsizás
- gyermek kerékpár

Állatsimogató

A Vadkert Major területén – majorsághoz illően - több állatsimogatót is létesítettünk, ahol kicsik és nagyok egyaránt megfigyelhetik, szeretgethetik a kedvenc háziállataikat. Találunk itt gyimesi racka juhokat, és magyar parlagi kecskéket. A barátságos, fekete shetlandi póni lovat, és lakótársát egy csacsit különösen kedvelik a gyerekek.

 

Állatsimogatónknak kedves „vad” lakója is van. Egy késő este telefonhívást kaptunk, hogy Sárvár egyik házának ablakán bekopogtatott egy gímszarvas! A fiatal ünő feltehetően háznál nevelkedett addig, mert ragaszkodott az emberek társaságához. Nem hagytuk sorsára, inkább befogadtuk az éppen akkor létesített állatsimogatónkba. Így került hozzánk Rozi, aki azóta is mindenki kedvence.

 

Vadkert Major természetközeli szellemiségével összhangban, minden évben rendszeresen fogadunk óvodás és iskolás csoportokat, hogy a kicsik megismerhessék a barátságos állatokat és ezáltal közelebb kerüljenek a természethez. A karámoknál elhelyezett információs táblák segítségével mindenki megismerheti az itt lakó állatok jellemzőit, élőhelyeit, életmódját.

 

Az Állatsimogatónk szabadon látogatható, bárki által megtekinthető. Látogasson el hozzánk!

9600 Sárvár, Vadkert krt. 2. • +36 95 320 045 +36 30 683 7508 • vadkert@vadkertmajor.hu