Lovas csomag

Lovas csomag

Felnőtt oktató-, és tereplovas tábor a Vadkert Majorban***!

 

-A lovaglás szerelmeseinek és a lovaglás iránt érdeklődő kezdőknek szervezünk tábort Sárváron, exkluzív, vidéki környezetben.

Az érdeklődők a hét 5 napján, szintjüknek megfelelő, intenzív, napi két alkalommal oktatásban részesülnek, a középhaladó és haladó lovasoknak tereplovaglást szervezünk az oktatás mellett.

A hét programja:

A résztvevők bentlakással vehetnek részt a programban. A csomag napi két alkalom intenzív lovasoktatást vagy tereplovaglást tartalmaz, felkészült oktatóink és túravezetőink részvételével. A túrák időjárás és a résztvevők tudásszintjének figyelembevételével kerülnek megrendezésre. A túrák során A terület adottságainak köszönhetően több tíz kilométereket lovagolhatunk a Rába folyó mentén, anélkül, hogy akadályba ütköznénk. Hosszan elnyúló legelők, rétek váltakoznak itt kisebb-nagyobb erdőligetekkel.

 

Az oktatást délelőtt és délután tartjuk, az órák között könnyű ebédet és frissítőket kínálunk. Vendégeink a szaunaházunkban, és a hozzá tartozó teraszán, továbbá 1 alkalommal a Sárvári Wellness fürdőben pihenhetnek, és séfünk helyi gasztronómiai remekekkel kényezteti Önöket.

Szeretettel várjuk a nem lovas, kísérő vendégeinket is, akik egy kellemes, pihentető hetet tölthetnek el nálunk. Nyugalmat, feltöltődést, élményeket kínálunk Vendégeinknek!

Csomag bentlakással, napi háromszori étkezéssel, napi két alkalom oktatással vagy tereplovaglással,  6 nap/5 éjszaka: 124.900Ft/fő

Kísérő ár: 71.000 Ft/fő

Csillaggal jelölt részek extra költséget jelentenek!

Elhelyezés: kétágyas, kétszemélyes szobákban. Magtár Hotel, Apartmanház

Ellátás: gazdag büfé reggeli, könnyű ebéd és 4 fogásos vacsorával

Az ár tartalmazza zárt parkoló, wifi, lovaglást, 1 alkalommal 2 fő részére egésznapos fürdőbelépő, és szauna használatát.

*Az árak nem tartalmazzák az italok árát.

*Éttermi szolgáltatásaink 10% szervízdíjat tartalmazzak!

Árak az áfát tartalmazzák!

*idegenforgalmi adó: 500,-/fő/éj 18 éves kortól.

 

 

 

 Érvényes: 2021.09.01. - 2021.11.30. között, kivéve ünnepi időszakok!

9600 Sárvár, Vadkert krt. 2. • +36 95 320 045 +36 30 683 7508 • vadkert@vadkertmajor.hu